Brommobielen: het mobiele alternatief

Bent u beperkt in het autorijden en wilt u toch mobiel blijven? Dan is een brommobiel (ook wel 45 km. auto genoemd) een mooi alternatief voor een auto. Wij zijn de specialist in brommobielen van West Brabant en Tholen, en dealer van de merken Microcar en Ligier.

We hebben diverse modellen in onze showroom staan. Loopt u gerust een keer binnen om de modellen te bekijken en u vakkundig te laten adviseren door ons. Maak een proefrit en ervaar hoe mobiel blijven zonder auto tot uw mogelijkheden behoort.

 

Maak kennis met BromMaak kennis met Brom

Nieuw in Nederland: een nieuwe brommobiel rijden tegen een vast bedrag per maand. Voor een bedrag vanaf € 199,- per maand inclusief onderhoud rijdt u gedurende 2 jaar een nieuwe brommobiel. Na twee jaar kunt u weer kiezen voor een nieuwe brommobiel.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden of kijk op www.mijnbrom.nl 

 

 

 

 

Al vanaf 16 jaar in een brommobiel met het AM rijbewijs
Rijden in een 45 km auto kan al vanaf 16 jaar, met het AM-rijbewijs. Heeft u een personen-autorijbewijs dat is verlopen of niet verlengd kan worden, dan komt u in de meeste gevallen gewoon in aanmerking voor het AM rijbewijs. Voor het aanvragen van het AM rijbewijs kunt u terecht bij uw gemeente. Maak het u gemakkelijk en ga snel, eenvoudig (en zonder rijbewijs-keuringen) met een 45 km. auto op pad.

Voor de nieuwste en occassion modellen van een brommobiel loopt u natuurlijk gewoon bij ons binnen!