De nieuwe Microcar Dué nu leverbaar

De nieuwe Micocar Dué heeft nog meer uitstraling!De nieuwe Microcar Due wordt ook wel beschreven als de meeste complete Dué. En dat is niet zonde reden, want naast de geweldige uitstraling is de auto in vele opzichten stukken beter dan zijn voorganger(s). Wat te denken van lict metalen velgen, striping, een Pioneer Radio met bluetooth én metallic lac.

Lees meer over de Dué op de Microcar website!

Een nieuwe website!

De Buitenvest heeft een nieuwe websiteMisschien was het u al opgevallen: De Buitenvest heeft een nieuwe website met als belangrijkste voordeel dat deze nu ook op mobiele apparaten prima werkt. Voor de rest vindt u op de website alles wat u van ons gewend bent. Mét of zonder nieuwe site blijft de Buitenvest natuurlijk hét adres voor betaalbaar onderhoud van je auto of brommobiel.

Ligier brengt sportief model op de markt

De Ligier JS 50L SPORT is binnenkort ook bij de Buitenvest verkrijgbaarAls trotse Ligier dealer zijn we bij De Buitenvest natuurlijk altijd enthousiast als er nieuws is van deze fabrikant. Zo ook toen ons het bericht bereikte dat er een tweetal sportieve modellen op de markt komen, te weten de Ligier JS50 L Sport Ultimate DCI met Airco & de Ligier JS50 Sport Ultimate DCI. Ook wij kunnen deze binnenkort rijklaar leveren! Meer weten? Vraag naar de voorwaarden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Autobedrijf de Buitenvest is trotse dealer van...

Image
Image