Een complete nieuwe lijn brommobielen: mét stuurbekrachtiging!

Microcar M. Go heeft nu ook stuurbekrachtiging!Maak kennis met de volledig vernieuwde Microcar: de Microcar M.Go. Deze auto heeft een nieuwe family-look met een goede instap, hoge zitpositie én ruime kofferbak. Dit is niet enige 'upgrade' aan het assortiment van Microcar. De Microcar M.Go én Ligier zijn nu ook leverbaar met stuurbekrachtiging!

Ook vernieuwd is de eerder genoemde Microcar Dué. Belanrijkste eigenschappen: een leuk en speels model dankzij de ronde vormgeving. Ook deze auto heeft een hoge instap. Bovendien is zelfs dit kleinste model geschikt voor lange bestuurders!

Kijk voor een volledig overzicht van alle modellen (ook Ligier):
https://www.microcar.nl/modellen/ 

 

De nieuwe Microcar Dué nu leverbaar

De nieuwe Micocar Dué heeft nog meer uitstraling!De nieuwe Microcar Due wordt ook wel beschreven als de meeste complete Dué. En dat is niet zonder reden,  Wat te denken van licht metalen velgen, striping, een Pioneer Radio met bluetooth, metallic lak, en verrassend groot aan de binnenkant.

Lees meer over de Dué op de Microcar website!

Ligier brengt sportief model op de markt

De Ligier JS 50L SPORT is binnenkort ook bij de Buitenvest verkrijgbaarAls trotse Ligier dealer zijn we bij De Buitenvest natuurlijk altijd enthousiast als er nieuws is van deze fabrikant. Zo ook toen ons het bericht bereikte dat er een tweetal sportieve modellen op de markt komen, te weten de Ligier JS50 L Sport Ultimate DCI met Airco & de Ligier JS50 Sport Ultimate DCI. Ook wij kunnen deze binnenkort rijklaar leveren! Meer weten? Vraag naar de voorwaarden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een nieuwe website!

De Buitenvest heeft een nieuwe websiteMisschien was het u al opgevallen: De Buitenvest heeft een nieuwe website met als belangrijkste voordeel dat deze nu ook op mobiele apparaten prima werkt. Voor de rest vindt u op de website alles wat u van ons gewend bent. Mét of zonder nieuwe site blijft de Buitenvest natuurlijk hét adres voor betaalbaar onderhoud van je auto of brommobiel.